2023-01-25

Vill du jobba i ett företag där varje talang ges sina individuella möjligheter att utvecklas i rätt riktning för att göra skillnad för sig själv, företaget och världen? Nu finns det öppningar för spännande operatörsroller i ett nytänkande bolag med de senaste innovationerna inom grön energi!

Cortus söker nu en processoperatör till vår första kommersiella anläggning i Höganäs. Är du en problemlösare med ett stort tekniskt intresse och vill ha en tjänst där du verkligen kan påverka? Då kan denna tjänst på Cortus vara din nästa utmaning!

Vad är det vi har att erbjuda?
Tjänsten är placerad vid Cortus anläggningen vid Höganäs AB industriområde i Höganäs.

Vi söker processoperatör som ska arbeta kontinuerligt 3 skift & 12 timmars skift.

Teamet ansvarar för den dagliga driften av Cortus anläggningen i Höganäs och ser till att förnybar energi gas levereras till Höganäs AB enligt överenskommen kvalitet, kapacitet och tillgänglighet. Skiftlagen ansvarar för att produktionen sker på ett säkert och miljömedvetet sätt, optimerar processen, kvalitetsstyr samt övervakar anläggningens kondition. Underhåll & förebyggande underhåll ingår också i skiftlagens arbete.

Av dig som operatör krävs en förmåga av att ha en helhetssyn över hela processflödet samt förståelsen för sambanden mellan säkerhetsregler, miljökrav, processvariabler och kvalitetsnivåer. Du rapporterar till platschef på anläggningen i Höganäs.

Vem är du?
Du har minst 3 års erfarenhet av en likande roll som processoperatör. För att trivas i denna roll krävs det att du är flexibel och öppensinnad.

För att klara rollen behöver du ha:

  • Erfarenhet av processindustri och underhåll
    Gymnasieutbildning inriktning inom industri eller likvärdigt. Det är meriterande om du har teknisk högskole- eller YH-utbildning med inriktning mot processteknik.
  • Väldigt goda datorkunskaper
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
  • B körkort
  • Meriterande om driftsatt anläggning sedan tidigare samt har andra dokumenterade praktiska färdigheter i t.e.x underhåll.
  • Meriterande är truckkort, heta arbeten & gasföreståndarutbildning

Vi lägger stor vikt vid dig som person. Din personlighet utmärks av att du har en stor drivkraft att lära dig nya arbetsområden och är både lösningsorienterad och flexibel. Vidare är du analytisk och noggrann, kan ta initiativ och har förmåga att lösa flera uppgifter samtidigt. Du är en lagspelare och hjälper alltid till där det behövs och är en vän av ordning och reda.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Vi erbjuder dig
Hos oss får du en tjänst där du verkligen kan påverka hur arbetet vid anläggningen ska formas. Vi söker dig som flexibel och öppensinnad. Du kommer arbeta med ny miljövänlig produkt. Vi är ett nytt innovativt företag med stabila ägare. På sikt finns det möjlighet att lära upp operatörer på andra siter runt om i världen. Arbetsgivare: Cortus Engineering AB

Ort: Höganäs

Start: Omgående/Enligt överenskommelse 

Omfattning: Heltid, skift-arbete – 3 skift

Sista ansökningsdag: 15 februari 2023. Urval sker löpande så ansök redan idag!

För information: Kontakta ansvarig Platschef Patrik Nordström, patrik.nordstrom@cortus.se. Mobil 076–6968248

Skicka din ansökan till: patrik.nordstrom@cortus.se