Vill du jobba i ett företag där varje talang ges sina individuella möjligheter att utvecklas i rätt riktning för att göra skillnad för sig själv, företaget och världen? Nu finns en öppning för en spännande roll hos oss på Cortus!

Vi söker en erfaren Teknisk Linjechef med ett flexibelt tankesätt och stort tekniskt intresse som kan leda arbetet inom den operationella teknikavdelningen som idag består av ca 15 ingenjörer. 

Vi erbjuder dig en utvecklande roll i ett innovativt cleantech företag med ambitionen att revolutionera energimarknaden. Här får du tillsammans med ett dedikerat team vara med och hjälpa våra kunder från hela världen med deras övergång till att bli fossiloberoende. Cortus är ett nytänkande företag med en platt och stödjande kultur där varje anställd får vara med och ta ansvar.

Läs mer om tjänsten och rekryteringsprocessen här:

https://www.randstad.se/arbetssokande/jobb/erfaren-teknisk-linjechef-201308473/